PIKAT E SHITJES

Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume

Të gjitha lëngjet janë nga frutat e shtrydhur, pa koncentrat apo shtesa tjera (sheqer, ujë apo tjera). Sheqeri është nga vet frutat e shtrydhura. 100% natyral, 0% koncentrat.

Kemi lëngje nga: Molla, molla e egër, vishnja, kumbulla, dredhëza, kajsija, pjeshka, karrota, rrepa, mjedra, frutat e malit, dhe po përgatisim edhe shumë shije të reja.