Frutomania lansoi paketimin 1 L ne shishe qelqi
E Publikuar: Dec 14, 2011

Frutomania lanson paketimin e lëngjeve prej 1 litër nga shishja e qelqit, gjithashtu Frutomania ka në treg edhe paketimet 3 dhe 5 litra në të ashtuquajturat “thes në kuti”. Mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes nëpër hipermakete në shumicën e qendrave të Kosovës.