• Lajmet

  Shkarko Katalogun e Produkteve

  Ketu ju mund te shkarkoni Katalogun e Produkteve tona dhe te informohuni rreth tyre.

 • Projektet

  USAID KPEP

  MOEA LLC ka përfituar një grant nga USAID KPEP, në ndihmë të drejtpërdrejt në blerjen e kompresorit për ftohjen e komorës.

  MOEA ka ndërtuar 1,600 metër kub të “komorës”...me shume

 • PIKAT E SHITJES

  Produktet Frutomania janë në dispozicion në të gjitha supermarketet në qytetet e mëdha të Kosovës. Gjatë vitit 2012 edhe nëpër dyqane të vogla afër jush. Shiko hartën interaktive me të gjitha pikat e shitjes...me shume